Persberichten

Politiehond vindt Almeerse inbreker in tuin

politie persOp zondagochtend werd een woninginbreker aangehouden door een politiehond. Omstreeks 03.00 uur kreeg de politie de melding dat er zou worden ingebroken in een woning aan de Herman Kruyderstraat in Almere. Agenten gingen direct ter plaatse maar de vogels waren al gevlogen. Het vermoeden was dat de inbreker zich verstopt had in een tuin. De politiehond werd ingezet en bij een tuin begon de hond hard te blaffen. Dit was het teken voor de 22-jarige man uit Almere om zich over te geven. In de bosjes had de man zich al ontdaan van muts, jas en schoenen. Hij werd gelijk aangehouden en is ingesloten voor verhoor

Een gedachte over “Politiehond vindt Almeerse inbreker in tuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *