Kort nieuws

Kop-staart aanrijding op rotonde Evenaar/Spectrumdreef

Zondagmiddag heeft er op de rotonde Evenaar/Spectrumdreef een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. De bestuurder die de voorste auto van achteren aanreed is doorgereden om de weg vrij te houden. Hij heeft zijn auto verderop geparkeerd. De bestuurder van de voorste auto had door de klap last van zijn nek gekregen en is daarvoor in de ambulance nagekeken,¬†maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een gedachte over “Kop-staart aanrijding op rotonde Evenaar/Spectrumdreef

  • De familieleden van het slachtoffer lachte het slachtoffer uit en bonden het zeer amusant en van de toestand van de auto belangrijker dan het slachtoffer.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *