Nieuws

Bestelauto te water op Hogering

Donderdagochtend omstreeks 7.20 uur werden hulpdiensten massaal gealarmeerd vanwege een auto te water op de Hogering ter hoogte van de Bastion Hotel. Aldaar bleek dat een bestelauto van netbeheerder Liander te water was geraakt. De bestuurder van de bus, komend vanuit Almere Stad richting de A6, raakte de macht over het stuur kwijt en schoot vervolgens de middenberm over om uiteindelijk in een sloot tot stilstand te komen. Onderweg raakte de wagen ook nog een verkeersbord dat werd gelanceerd. Een andere bestelauto komend uit de richting van de A6 kreeg een gedeelte van het verkeersbord op de voorruit. De toegesnelde brandweer hoefde uiteindelijk niet in actie komen. Ook de komst van een traumahelikopter bleek niet nodig te zijn. De bestuurder van de Lianderbus is ter controle naar het Flevoziekenhuis gebracht. De verkeersongevallenanalisten van de politie onderzoeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Ten tijde van het ongeval was er maar 1 rijstrook open richting Almere Stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *