Kort nieuws

Auto brandt volledig uit in Jool-Hulstraat

Woensdagavond is aan de Jool Hulstraat een auto volledig uitgebrand. Een voorbij rijdende beveiliger ontdekte de brand rond 23.10 uur. Bij aankomst van de brandweer stond de geparkeerde auto al volledig in brand. Met twee stralen water en schuim is de brand uiteindelijk geblust. De oorzaak van de brand is niet bekend. Camerabeelden zullen worden nagekeken op eventuele verdachte situaties of personen. Een auto die naast de brandende auto stond geparkeerd raakte ook beschadigd.

Stoppen
Donderdagmiddag werd de brandweer opnieuw gealarmeerd voor een autobrand, dit keer op de Neptunussingel in Poort. De brand ontstond tijdens het rijden. De bestuurster merkte dat de motor er mee ophield en er brand ontstond in het motorcompartiment. Brandweer heeft kon de brand snel blussen en heeft daarna ook nog grondig gecontroleerd dat er zich geen warmtebronnen meer in de motor bevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *