Persberichten

Vrouw bestolen van telefoon, verdachte aangehouden

politie persMaandagmiddag 3 februari werd een vrouw bestolen van haar telefoon. Een verdachte kon worden aangehouden.

Rond 15.20 uur stond een 27-jarige vrouw uit Amsterdam bij de bushalte aan de Bunuellaan. Ze had haar telefoon in haar handen. Plotseling werd de telefoon uit haar handen getrokken door een onbekende jongen die vervolgens wegrende. De vrouw rende achter hem aan, maar verloor hem uit het oog.

Even later kwam een melding uit een school dat daar een jongen naar binnen was gerend die niet op de school hoorde. De jongen voldeed aan het signalement van de verdachte en hij, 16 jaar uit Almere, werd aangehouden. Hij bleek de telefoon van de Amsterdamse bij zich te hebben. De Amsterdamse heeft haar telefoon terug gekregen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *