Persberichten

Buschauffeur beroofd van geld

connexxionWoensdagavond 5 februari werd een buschauffeur beroofd van zijn geld. De politie zoekt getuigen.

Rond 20.50 uur stopte een 45-jarige buschauffeur bij de halte Oostvaardersbuurt Noord om een passagier op te pikken. Deze passagier liep naar de voordeur die de chauffeur opende. Hij had zijn gezicht bedekt en bedreigde de chauffeur met een steekwapen. Vervolgens pakte hij het geld uit de bus en liep weg van de bus. In de bus zaten vijf passagiers. Niemand raakte gewond. In de omgeving werd naar de verdachte gezocht, tevens werd een Burgernetactie ingezet. De verdachte werd niet aangetroffen.

Signalement

Een blanke man, begin twintig, rond de 1.70 meter lang met een tenger/atletisch postuur. Hij droeg een spijkerjas met daaronder een grijze hoody waarvan de capuchon over zijn hoofd getrokken was.

Tips

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *