Nieuws

Brand in leegstaand bedrijfspand Randstad

In een leegstaand bedrijfspand op het bedrijventerrein Randstad in Almere Stad heeft zaterdagmiddag brand gewoed. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.

De brand brak rond 13:30 uur uit in een leegstaand bedrijfspand aan de Randstad 20. Bij aankomst van de brandweer was er rookontwikkeling zichtbaar vanaf de bovenste verdieping. Kort na de eerste melding schaalde de brandweer op naar middelbrand. Drie blusvoertuigen en een hoogwerker zijn ter plaatse gekomen om de brand te bestrijden. Uit voorzorg was een ambulance aanwezig voor eventuele gewonden. Na controle door de brandweer bleek er niemand aanwezig te zijn in het pand.

De politie heeft de omgeving rondom het gebouw afgezet. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

 

Een gedachte over “Brand in leegstaand bedrijfspand Randstad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *