Kort nieuws

Brandweer voor een woningbrand naar de Eilandenbuurt

Vrijdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand in de Eilandenbuurt.

Bij het uitvoeren van dakdekkerswerkzaamheden aan een woning aan de Antiguastraat was brand ontstaan. De brandweer is met twee tankautospuiten ter plaatse gekomen. De gealarmeerde hoogwerker bleek niet nodig en is dan ook niet ter plaatse geweest. De brand was ontstaan bij het branden van dakleer. De dakdekkers hebben de brand zelf kunnen blussen. De werkzaamheden werden uitgevoerd in het kader van schadeherstel na de brand in februari, waarbij een veranda volledig in vlammen opging.
De brandweer heeft een controle gedaan of er geen brandhaarden meer waren en daarna is de woning geventileerd, omdat rook in de kruipruimte getrokken was. Niemand raakte bij deze brand gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *