Persberichten

Aanhouding in witwaszaak Voedselloket

politiebureauDinsdagavond 25 februari is een 23-jarige inwoner van Barendrecht in zijn woning aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij diefstal en het witwassen van 14.000 euro.
Op vrijdag 8 november 2013 kwamen medewerkers van het voedselloket in Almere erachter dat er een pinpas uit de winkel was gestolen. Er werd aangifte gedaan bij de politie en al snel bleek dat er van de rekening een geldbedrag van ongeveer 14.000 euro was opgenomen. De Barendrechter wordt ervan verdacht het ontvreemde geld te hebben omgezet in virtueel geld, waar hij vervolgens luxe aankopen mee aanschafte. De verdachte heeft vermoedelijk niet alleen gehandeld. In de woning van de verdacht is een onderzoek uitgevoerd en werd zijn computer in beslag genomen. Omdat het vermoeden bestaat dat de verdachte niet alleen heeft gehandeld worden meerdere aanhoudingen niet uitgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *