Persberichten

Dubbele straatroof bij bushalte Waterwijk

politie persOp het Murenepad vlakbij bushalte Waterwijk Oost hebben op woensdag 26 februari omstreeks 20.00 uur twee straatroven plaatsgevonden. Beide slachtoffers stonden bij de bushalte te wachten toen een onbekende man voorbijrende en hun mobiele telefoon uit de handen griste. Vermoedelijk gaat het hier om dezelfde dader, omdat de signalementen overeen kwamen.
De verdachte had een lichte getinte huidskleur, was ongeveer 1.70 m lang en ongeveer 20 jaar oud. Hij droeg die avond een grijs joggingpak met zwarte gympen. Hij droeg de capuchon van zijn sweater over zijn hoofd. Verder viel op dat hij littekens had aan de linkerzijkant van zijn neus.

Heeft u deze man in de omgeving gezien of weet u wie deze persoon is neem dan contact op met de recherche Almere via 0900-8844. Bellen met Meld Misdaad Anoniem kan ook via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *