Kort nieuws

Rookmelder blijkt loos alarm in Hollandiastraat

Donderdagmiddag rond kwart over vijf werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Hollandiastraat. Omdat uit de melding bleek dat het mogelijk om de slaapkamer zou gaan is de brandweer uitgerukt met twee autospuiten en de hoogwerker. Ter plaatse bleek dat er niemand in de woning aanwezig was en dat er in de woning een rookmelder afging. Om te onderzoeken of er daadwerkelijk brand was heeft de brandweer de voordeur geforceerd en is de woning binnengetreden.

Al snel bleek er niets loos te zijn. De bestelde hoogwerker hoefde niet meer ter plaatse te komen en de andere brandweervoertuigen konden snel weer terugkeren naar de kazerne. De politie bleef ter plaatse in afwachting van een slotenmaker om de woning weer af te dichten. Wat de oorzaak was van het afgaan van de rookmelder is niet bekend.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *