Persberichten

Vrouw beroofd van tas in Regenboogbuurt, politie zoekt getuigen

politie persMaandagavond 24 februari werd een vrouw beroofd van haar tas. De politie zoekt getuigen.

Rond 21.25 uur stapte een 21-jarige vrouw uit Almere uit de bus bij de halte Regenboog Zuid. Op het Jadeplantsoen hoorde ze ineens voetstappen achter zich en werd ze vastgepakt door een onbekende man. De verdachte uitte bedreigende taal naar de vrouw, pakte haar tas af en rende ervandoor richting de Sepiastraat.

Uw tip!

De verdachte heeft een donker getinte huidskleur, is tussen de 1.80 en 1.90 meter lang en was geheel in het donker gekleed met een capuchon op. Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *