Persberichten

Nep-collectant aangehouden in Oostvaardersbuurt

46-NBR-6Een nep-collectant is donderdagmiddag 2 januari aangehouden. De recherche onderzoekt de zaak als oplichting

Een buurtbewoner van Ommelandvaart alarmeerde de politie via 1-1-2 omdat ze een collectant voor een goed doel niet vertrouwde. De man ging met een collectebus van deur tot deur. Agenten troffen de 28-jarige verdachte uit Terneuzen in de buurt aan en al snel bleek dat de man geen officiele collectant was. De verdachte verklaarde de collectebus te hebben gevonden. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt terzake oplichting. De collectebus is in beslag genomen. Het opgehaalde geldbedrag, minder dan één euro, is ook in beslag genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *