Persberichten

Vrouw gewond na straatroof in Indischebuurt

politieBij een straatroof raakte een 33-jarige vrouw uit Almere gewond.

Vrijdagavond 3 januari omstreeks 22.15 uur is een vrouw op de Bandastraat beroofd van haar tas met inhoud. Zij was op weg naar haar auto toen zij bij haar auto werd aangevallen door drie personen. Ze werd geschopt en geslagen in haar gezicht. De verdachten gingen er met haar tas op een scooter vandoor. De vrouw is ter plaatse door ambulancemedewerkers onderzocht. Zij had zware kneuzingen aan haar gezicht.

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen van deze gewelddadige straatroof. Heeft u iets gezien of gehoord rondom 22.15 uur in of in de omgeving van de Bandastraat? Neem dan contact op met de politie. Het kan gaan om een auto of personen die u heeft gezien of gehoord. Volgens het slachtoffer hadden de mannen die haar overvielen donkere kleren aan. De verdachten reden weg op een licht gekleurde scooter, zonder kentekenplaat. Wanneer u informatie heeft dan kunt u bellen met de politie Almere via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *