Kort nieuws

Auto en stadsbus botsen bij Krakelingrotonde

Donderdagavond rond kwart over zeven zijn een stadsbus en auto met elkaar in botsing gekomen. Dit gebeurde nabij de Krakelinggarage in het centrum. Er kwamen veel hulpdiensten ter plaatse, omdat er mogelijk sprake was van letsel en beknelling. Dit bleek al snel mee te vallen. Er was enkel forse schade aan de auto. Alle betrokken personen kwamen met de schrik vrij.
Een berger kwam ter plaatse om de auto af te slepen. Het busverkeer heeft door het ongeval enige tijd stil gelegen. Ook het verkeer richting de Spoordreef was enige tijd gestremd. Na het bijeen vegen van de nodige glasscherven kon rond kwart voor acht de weg weer worden vrijgegeven.

Een gedachte over “Auto en stadsbus botsen bij Krakelingrotonde

  • Weetje hoe dit meestal komt ? Omdat sommige buschauffeur het rode stoplicht negeren.
    Het is mij ook 2 keer bijna overkomen dat ik overhoop werd gereden omdat de geliefde buschauffeur maar besloot voorrang te hebben terwijl mijn licht op groen stond.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *