Persberichten

Aanhoudingen na woninginbraak Regenboogbuurt

politie persMaandagavond 10 november heeft de politie drie verdachten aangehouden op verdenking van woninginbraak.

De politie kreeg rond 21.55 uur de melding dat meerdere mannen wegrenden vanaf een woning aan het Opaalhof in de Regenboogbuurt. Opvallend feit was dat deze personen meerdere televisies bij zich droegen. De mannen zouden in een zwarte Volkswagen zijn weggereden in de richting van de Buitenhoutsedreef. Agenten gingen in de omgeving op zoek en troffen de auto aan op de Trekweg.

Toen agenten de drie inzittenden van de auto wilden controleren gingen de twee bijrijders ervandoor. De 25-jarige bestuurder uit Almere werd aangehouden. Na een korte achtervolging, waarbij een agente ten val kwam, kon een 22-jarige man uit Almere worden ingehaald en aangehouden. De agente is ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Derde aanhouding

De rest van de avond bleven agenten op de uitkijk naar de derde verdachte. Deze troffen zij rond 00.30 uur aan op Station Almere-Muziekwijk. Ook deze 20-jarige man uit Almere is aangehouden. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *