Persberichten

Mislukte overval Almere in Opsporing Verzocht

46-NBR-6Dinsdagavond 11 november besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan een overval in Almere van 21 juni 2014

Die zaterdagavond 21 juni rond 20.15 uur proberen twee daders de bedrijfsleider van een winkel te overvallen op de Flevostraat. De man was samen met zijn collega onderweg om de dagopbrengst af te storten. De overval lukte niet omdat de bedrijfsleider besloot om heel hard weg te rennen. Na de overval stapten de daders op een scooter, vermoedelijk een matzwarte Piaggio 125CC motorscooter, en reden weg via een tunnel die onder het winkelcentrum doorgaat. Deze mislukte overval zal vandaag worden behandeld in het programma Opsporing Verzocht dat vanaf 20.30 uur op NPO1 wordt uitgezonden.

Informatie over deze zaak kan worden doorgebeld naar de Opsporingstiplijn via 0800-6070, of naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *