Nieuws

A6 deels dicht en geen treinen richting Weesp

A6Dit weekend wordt de term metropool regio Amsterdam voor Almere geen eer aangedaan. Een groot deel van de A6 gaat in de richting van Amsterdam op slot, maar ook het treinverkeer in de richting Weesp komt volledig tot stilstand.

A6

De A6 wordt vanaf vrijdagavond 21:00 uur geheel afgesloten vanaf de Tussenring tot aan de Hogering. Mensen die Almere uit gaan in de richting van Amsterdam kunnen het beste omrijden via de A27-A1 of de Hogering. Vanaf de Hogering is de A6 weer open.

Rijkswaterstaat gaat de oude brug van de Havendreef slopen, en daarom wordt de weg afgesloten. Naast de oude brug is inmiddels een nieuwe brug gebouwd. Verkeer kan dus wel gewoon over de Havendreef blijven rijden.

Zondagmorgen om 09:00 uur is de A6 richting Amsterdam weer toegankelijk voor het verkeer. In de richting van Lelystad blijft de A6 open.

Spoor

Op zaterdag en zondag rijden er ook geen treinen tussen Almere (poort) en Weesp. Tijdens de werkzaamheden aan het spoor worden bussen ingezet (reizigers info). Maandag zouden de treinen weer via de normale dienstregeling moeten rijden. Raadpleeg voor vertrek de reisplanner van de NS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *