Nieuws

Twee fikse buitenbranden in Almere Haven

Op het recyclingperron aan De Steiger is in de nacht van donderdag op vrijdag even na middernacht brand uitgebroken in een plastic container. Vanwege de omvang van de brand werd er opgeschaald naar ‘middelbrand’ en werd een tweede tankautospuit gealarmeerd om te helpen bij het bestrijden van het vuur. De brand ging gepaard met een flinke rookontwikkeling.

Zo’n tien minuten na de eerste alarmering werd een tweede containerbrand gemeld aan de Groenhof, niet ver van De Steiger. Ook daar werd een tankautospuit naartoe gestuurd. Het ging hier om ongeveer tien plastic-containers die tegen elkaar waren gezet en in brand stonden. Ook een auto raakte licht beschadigd. Het is nog niet bekend hoe de branden zijn ontstaan en of erĀ een verband is tussen beide branden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *