Persberichten

Dronken automobilist aangehouden na meerdere aanrijdingen

29-GJK-4Een 24-jarige Almeerder is woensdag 1 januari aangehouden nadat hij ten minste twee geparkeerde auto’s had aangereden en de plaats van aanrijding had verlaten.

Omstanders alarmeerden de politie rond 10.20 uur nadat een auto op Hofmark geparkeerde auto’s had aangereden maar was doorgereden. Getuigen gaven het merk, type en kleur van de auto door en welke richting de auto op reed. Politie-eenheden zochten de omgeving af en troffen de auto, verlaten en met schade, aan nabij de Bosgouw. In de directe omgeving werd de mogelijke bestuurder staande gehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol en werd aangehouden. De benadeelde auto-eigenaren zijn benaderd en verwezen voor het doen van aangifte.

De 24-jarige verdachte werd onwel in het politiebureau en is voor onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Er is proces-verbaal opgemaakt voor verlaten plaats ongeval en rijden onder invloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *