Nieuws

Slaapkamer van woning in brand Eilandenbuurt

Vrijdagmiddag is er brand uitgebroken in een slaapkamer van een woning in de Antiguastraat. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Rond 14:50 uur kreeg de brandweer een melding van een woningbrand in de Antiguastraat. Twee tankautospuiten en een hoogwerker kwamen ter plaatse om de brand te bestrijden. De brandweer had de brand in één van de slaapkamers snel onder controle. Vervolgens is de woning geventileerd door de brandweer.

Omdat het onduidelijk was of er nog mensen in de woning waren werd er opgeschaald naar ‘Middelbrand’. Uiteindelijk bleken er geen mensen meer in de woning te zijn en werd er afgeschaald. Over de oorzaak van de brand en de omvang van de schade kon de brandweer nog geen uitspraak doen. Met een half uur konden de hulpdiensten weer inpakken en retour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *