Kort nieuws

Scooterrijder gewond na ongeval op de Gooimeerdijk-West

Vrijdagavond is een scooterrijder gewond geraakt op de Gooimeerdijk-West. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de trailerhelling. De scooterrijder heeft op de rijbaan een wegversmalling gemist en is er tegenaan gereden. Vervolgens is de scooter via een andere paal 25 meter verderop tot stilstand gekomen. Inzittenden van toevallig passerende auto`s hebben eerste hulp verleend. Ambulancepersoneel heeft zich vervolgens verder over het slachtoffer ontfermd en deze met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Ook is niet duidelijk hoe de scooter (blauwe plaat) op de rijbaan terecht is gekomen. Een berger heeft de scooter meegenomen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *