Nieuws

Brandweer voor derde keer in 24 uur naar clubgebouw Forza

De brandweer is voor derde keer in 24 uur uitgerukt naar het clubgebouw van voetbalvereniging Forza Almere aan de Sas van Gentlaan. Vannacht ontstond rond 01.35 een felle brand waarbij de kleedkamers, kantine en bestuurskamer van Forza Almere zwaar beschadigd raakte.  Nadat de brandweer vanochtend om 07.15 uur werd opgeroepen voor nacontrole van het gebouw, kreeg de brandweer rond 18.45 opnieuw telefoontjes dat er mogelijk sprake was van brand in het pand. De brandweer kwam met meerdere voertuig ter plaatse. Het gebouw werd wederom nagekeken op warmtebronnen. Met behulp van de hoogwerker werd ook het dak bekeken. Enkele plekken werden nog eens met water nageblust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *