Nieuws

Mogelijke pyromaan slaat opnieuw toe in Regenboogbuurt

Zondagavond heeft rond half tien wederom een schuur in brand gestaan in de Regenboogbuurt. Ditmaal aan het Jadeplantsoen. In de buurt zijn de afgelopen drie maanden al meerdere branden geweest in coniferen, schuurtjes en containers. Mogelijk is dit het werk van een brandstichter. Ook bij deze brand is er het vermoeden dat het is aangestoken. De politie was daarom met meerdere eenheden ter plaatse. Zij hebben van diverse personen die stonden te kijken de gegevens genoteerd.

Brandweer had de brand na enige tijd onder controle. De schuur kan als verloren worden beschouwd. De politie zal de brand nader onderzoeken. Heeft u tips of informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844.

Een gedachte over “Mogelijke pyromaan slaat opnieuw toe in Regenboogbuurt

  • pfff het gaat er slecht aan toe in almere eerst een schuurbrand naast mijn huis nu bij het jadeplantsoen ik hoop dat dr politie de dader zo snel moglijk oppakt

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *