Nieuws

Dode bij eenzijdig ongeval Buitenring

Op de Buitenring heeft maandagmiddag rond 17:00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder van een auto kwam daarbij om het leven.

Maandagmiddag rond 17:00 uur kwam er volgens de politie een melding binnen van een ongeval op de Buitenring. Nabij de rotonde met de Bosranddreef is de bestuurder van de weg geraakt en kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurder van de auto raakte ernstig bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. De politie meldt dat het gaat om een eenzijdig ongeluk.

De hulpdiensten hebben het slachtoffer nog gereanimeerd, maar de hulp mocht niet meer baten. De bestuurder overleed ter plekke. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Vanwege het ongeval is de Buitenring geruime tijd afgesloten geweest tussen de rotonde bij de Bosranddreef en de Polderdreef in de richting van Almere Stad.

Politie zoekt getuigen
Op het tijdstip van het ongeval was het erg druk op de weg. Misschien heeft u het ongeval gezien of heeft uw auto dashcambeelden gemaakt. De politie ontvangt die graag. Ook komt de politie graag in contact met u als u de politie nog niet heeft gesproken.

Heeft u beelden? Was u in de buurt? Heeft u iets gezien rond 17:00 uur op de Buitenring in Almere ter hoogte van de Bosranddreef? Neem dan contact met de politie via 0900-8844. U kunt ook gebruik maken van het tipformulier voor deze zaak.

2 gedachten over “Dode bij eenzijdig ongeval Buitenring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *