Nieuws

Brandweer haalt bewoner van balkon bij brand Doesburgkade

Maandagmiddag rond kwart voor drie hebben bewoners aan de Doesburgkade de brandweer gebeld nadat er in de portiek een sterke brandlucht was geroken. Hierop kwam de brandweer zonder spoed ter plaatse met een tankautospuit en later ook met een hoogwerker. Met behulp van de hoogwerker kon men naar binnen kijken in een woning op de tweede etage. Aangezien men niet in de woning kon kijken, maar er wel het vermoeden was dat er iets aan de hand was, heeft de brandweer de deur geforceerd om binnen te komen. Hier bleek daadwerkelijk een brand te zijn. Door snel optreden bleef de schade beperkt. Door de rookontwikkeling in het portiek, heeft de brandweer een bewoner via het balkon naar beneden gehaald. De brandweer had nog enige tijd nodig om het portiek te ventileren. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *