Kort nieuws

Meerdere auto’s uitgebrand bij station Poort

Op de Olympiadreef in Almere gingen in de nacht van zaterdag op zondag vijf auto’s in vlammen op. De politie zoekt uit of hier sprake is van brandstichting.

Omstreeks 02.15 uur kregen politie en brandweer de melding dat er auto’s in brand stonden aan de Olympialaan. Bij een auto ontstond door nog onbekende oorzaak brand en deze auto begon door de brand te rijden en reed tegen een fietsenrek aan waar ook andere auto’s stonden. Vier auto’s vlogen vervolgens ook in brand. Mogelijk is er sprake van kortsluiting maar brandstichting is op dit moment ook niet uit te sluiten. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844.

Foto: www.twitter.com/wijkag_roeters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *