Nieuws

Stationswinkel Muziekwijk door gewapende man overvallen

Een vestiging van de NS Kiosk bij station Muziekwijk is zaterdagochtend door een man overvallen. Rond 08:00 uur kwam de man de winkel aan het Strawinskypad binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een steekwapen. Een medewerker werkte mee en gaf een onbekende hoeveelheid geld af waarna de dader te voet vluchtte in de richting van het nabijgelegen Muzenpark. De politie heeft in de omgeving nog gezocht naar de man, maar hij werd niet meer aangetroffen. De Technische Recherche is later ter plaatse gekomen voor kort onderzoek.

De politie is op zoek naar een man met een licht getinte huidskleur van ongeveer 1.70 lang. Hij droeg een donkerblauwe glimmende gewatteerde jas. Heeft u informatie? Bel de politie via 0900-8844

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *