Persberichten

Ruzie en vechtpartij in Parkwijk, 2 jongens aangehouden

politie persWoensdagavond 16 oktober rond 18.00 uur heeft er een vechtpartij plaatsgevonden op de Meidoornstraat.

De ruzie verplaatste zich naar het station Parkwijk waar omstanders probeerden de amokmakers uit elkaar te halen. Toen politieagenten ter plaatse kwamen, bleek dat het een ruzie betrof tussen personen die bekenden van elkaar zijn en waren veel betrokkenen al weggevlucht. Een 14-jarige meisje deed die avond aangifte van bedreiging. Twee jongens meldden zich aan het einde van de avond op het politiebureau. De jongens, beiden 15 jaar en afkomstig uit Almere, werden in het politiebureau aangehouden en ingesloten. Ook is er een nepvuurwapen in beslag genomen. Enkele personen liepen bij de vechtpartij letsel op. Het is niet bekend of zij zich onder doktersbehandeling hebben gesteld. Recherche Almere heeft de zaak in behandeling en onderzoekt de toedracht en aanleiding van het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *