Persberichten

Twee mannen aangehouden na diefstal op bouwterrein

PolitielogoIn de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 oktober rond 04.00 uur zijn twee mannen aangehouden op de Pieter de Swartstraat. De mannen worden verdacht van diefstal van verkeersborden en schrikhekken.

Die nacht kwam er een melding binnen van een melder die personen zagen lopen op een nabijgelegen bouwterrein. Agenten troffen een voertuig met een aanhangwagen aan met daarin meerdere schrikhekken en verkeersborden. Toen de agenten in de omgeving gingen zoeken troffen ze twee mannen aan die zich verscholen in de bosjes. Het tweetal, een 26- en een 54-jarige man beiden afkomstig uit Almere, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De aangetroffen spullen alsmede de aanhangwagen werden in beslag genomen.

De auto waar de twee in reden bleek niet verzekerd te zijn en in zodanig slechte technische staat te verkeren, dat het in aanmerking komt voor een WOK regeling. Het voertuig moet dan eerst een verplichte keuring krijgen voordat het weer de weg op mag. Het kentekenbewijs werd door de agenten ingevorderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *