Nieuws

Gewonden na kop-staart botsing op Waterlandseweg

Zaterdagmiddag heeft op de Waterlandseweg bij de kruising met de Vogelweg een kop-staart aanrijding plaatsgevonden waarbij twee auto’s en een vrachtwagen betrokken waren. Daarbij zijn ten minste twee mensen gewond geraakt. De botsing vond vermoedelijk plaats nadat de vrachtwagenchauffeur niet meer op tijd tot stilstand kon komen toen de twee auto’s voor hem remde voor het rode verkeerslicht. De door de klap schoot de middelste auto door en raakte de voorste auto. De beide slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij. De brandweer kwam ook ter plaatse om te assisteren bij het veilig uit de het voertuig halen van de slachtoffers. Agenten hebben voor een goede doorstroming van het verkeer gezorgd. Een agent van de afdeling Verkeersongevallenanalyse is ter plaatse gekomen en heeft onder andere de schade aan de beide personenauto’s gefotografeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *