Kort nieuws

Twee aanrijding achter elkaar op Landdrostdreef

Op de Landdrostdreef, bij de kruising met de Rooseveltweg, hebben zich zaterdagmiddag kort na elkaar twee kop-staart aanrijdingen voorgedaan. Bij de eerste aanrijding betrof het twee auto’s die elkaar raakten, waarbij het leed werd beperkt tot blikschade. Hulpverleners van het Almeerse Rode Kruis, die op dezelfde kruising dienst deden in verband met de marathonwedstrijden van het EK Inline Skating, hebben eerste hulp verleend maar beide bestuurders kwamen er zonder letsel af. Terwijl de bestuurders van het ongeval elders nog met de afhandeling bezig waren volgde een tweede aanrijding op exact dezelfde plaats. Deze keer betrof het drie voertuigen en de klap was ook beduidend harder. Weer kwamen de Rode Kruis vrijwilligers in actie en deze keer werd bij twee van de bestuurders nekklachten vastgesteld, en daarom werd een ambulance ter plaatse gevraagd om de bestuurders nader te onderzoeken. Het letsel bleek echter na onderzoek mee te vallen en alle inzittenden konden, na wederom de papieren te hebben ingevuld, hun weg vervolgen. Een van de bestuurders kon dat echter niet met de eigen auto. Deze moest worden afgesleept door een berger.

Een bijdrage van Jos van der Lelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *