Nieuws

Scooterrijder gewond na harde botsing met bus

Bij een aanrijding tussen een scooter en een bus van Connexxion is vrijdagavond een man op een scooter gewond geraakt. De bijrijder kwam er relatief goed vanaf met alleen wat gezichtsletsel. Het duo reed op de Wijsgeerbaan, in de richting van het station, toen de bestuurder bij het Beeldhouwerpad de busbaan wilde oversteken. Hij heeft daarbij waarschijnlijk de naderende bus over het hoofd gezien. De laagstaande zon heeft hierbij mogelijk een rol gespeeld. De inzet van het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werd op het laatste moment geannuleerd. De bestuurder is, nadat hij gestabiliseerd was, naar het Flevoziekenhuis gebracht. De Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse de situatie in kaart gebracht en zal verder onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval. Het busverkeer ondervond geen hinder van het ongeluk.

2 gedachten over “Scooterrijder gewond na harde botsing met bus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *