Nieuws

Drie gewonden bij flinke aanrijding Grote Vaartweg

Zaterdagmiddag zijn op de Grote Vaartweg drie personen gewond geraakt bij een ongeval tussen twee personenauto`s. Het ongeval gebeurde rond 14:20 uur op de kruising met de Damsluisweg.

Burgers hebben direct na de aanrijding eerste hulp verleend tot de hulpdiensten ter plaatsen aankwamen. De hulpdiensten rukten massaal uit naar het ongeval. Opgeroepen brandweer bleek niet nodig, wel heeft de brandweer de auto`s nagekeken zodat mogelijke brandstof of elektra geen verdere schade kon aanrichten. Drie personen zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval is een naastgelegen weg enige tijd moeilijk bereikbaar geweest. De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *