Kort nieuws

Bewoners Enschedepad opgewacht door gewapende overvallers

In de nacht van zaterdag op zondag heeft een gewapende overval plaats gevonden op bewoners van een woning aan het Enschedepad. De bewoners werden achter de woning opgevangen door drie onbekende mannen en bedreigd. Niemand raakte bij de overval gewond.

Een 43-jarige vrouw en een 50-jarige man verlieten rond 01.30 uur de woning en werden bij de achterzijde van het pand door de drie mannen bedreigd met een vuurwapen. Onder dwang moesten zij de woning weer in en hier eisten de overvallers geld. In de woning werd de inboedel overhoop gehaald en ging het trio er met onbekende buit vandoor. Vervolgens belden de bewoners de politie.

Zoekactie
De politie heeft een zoekactie gehouden rondom de woning waarbij honden en de helikopter zijn ingezet. Hierbij werden geen verdachten meer aangetroffen. De politie zoekt getuigen of personen met meer informatie over de overval. Mogelijk hebben mensen voor de overval of daarna de drie daders of iets verdachts rondom de woning gezien. Informatie kan worden doorgegeven aan de districtsrecherche in Almere via tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *