Nieuws

Grote zoekactie naar vermist meisje (5) eindigt bij een wasmand

Donderdagavond om half zeven werd er groot alarm geslagen voor een 5-jarig meisje dat in Parkwijk werd vermist. Omdat het meisje vermoedelijk lopend vertrokken was vanuit een woning, begon de politie direct met zoeken in de wijk en werden er ruim 1400 Burgernet deelnemers benaderd om ook naar het meisje uit te kijken. Korte tijd later werd ook een politiehelikopter ingezet om te helpen. Door het geluid van de helikopter en de politie op de grond werden veel buurtbewoners nieuwsgierig en gingen de straat op te kijken en even later om te helpen zoeken. Uiteindelijk hielpen honderden mensen te voet, op de fiets, met de auto en op de motor mee met zoeken naar het meisje. Ook in de Danswijk, Filmwijk, Verzetswijk en Tussen de Vaarten waren veel mensen op de been. Behalve in (speel)tuinen, werd er ook in de bossen, langs sloten, op schoolpleinen en andere mogelijke locaties gezocht. Rond kwart voor acht werd het meisje weer gevonden. Zij bevond zich in een wasmand op de zolder van een woning waar zij voor het laatst verbleef. Kort hierop werd het meisje met haar ouders herenigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *