Kort nieuws

Aanrijding Tussenring, geen gewonden

Zondagmiddag heeft op de kruising van de Tussenring en de Hogering een aanrijding plaatsgevonden waar twee personenauto’s bij betrokken waren. De betrokkenen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar bleken geen letsel te hebben opgelopen. Door de botsing raakten de voertuigen zwaar beschadigd. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgevoerd.

Het kruispunt is vanwege eerdere ongevallen al enige tijd onderwerp van discussie en onderzoek om de verkeersveiligheid te verbeteren en is in de zomer van 2010 nog aangepast om het overzichtelijker te maken. Desondanks hebben er zich sindsdien nog meerdere aanrijdingen voorgedaan.

 

Een gedachte over “Aanrijding Tussenring, geen gewonden

  • Mensen nemen op deze kruising onnodig risico met diverse ongelukken als gevolg.
    Het enige alternatief is nog verkeerslichten en dan maar hopen dat er niet door rood wordt gereden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *