Persberichten

Man zwaait met barkrukken

politie pers MEDe politie heeft in de nacht van woensdag 17 april op donderdag 18 april een man aangehouden die door het lint ging bij een horecagelegenheid aan de Rimsky-Korssakovweg. Rond 00.30 uur kreeg de politie de melding dat een man op het terras door het lint ging en met terrasmeubilair aan het gooien was. Toen de agenten ter plaatse kwamen was de man net verdwenen maar korte tijd later keerde hij terug om het raam in te gooien. Agenten zagen de verdachte met twee barkrukken zwaaien en sommeerden hem de stoelen te laten vallen. Aan dit bevel voldeed hij waarna hij kon worden aangehouden en geboeid.

Tijdens het overbrengen naar het politiebureau beledigde en bedreigde hij de agenten. De verdachte, een 23-jarige inwoner van Rotterdam, is ingesloten voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *