Nieuws

Stoffelijk overschot van te water geraakte man gevonden in jachthaven Sluiskade

In het water van de jachthaven aan de Sluiskade in Haven is zondagmiddag het lichaam van een man uit Almere gevonden. Het stoffelijk overschot is iets voor drie uur door een schipper nabij een steiger aangetroffen waarna hij direct de politie alarmeerde. Een groot deel van de haven is afgezet geweest en de Recherche is aldaar begonnen met een onderzoek naar de achtergronden van het incident. De Waterpolitie heeft met een kleine boot de aanwezige agenten geholpen bij het berger van het lichaam. Vermoed wordt dat de Almeerder na een feestje bij de watersportvereniging door een noodlottig ongeval te water is geraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *