Persberichten

Man wordt beroofd van telefoon

politiebureauEen man is in de nacht van woensdag op donderdag beroofd van zijn telefoon. Rond 00.00 uur fietste een 29-jarige man uit Almere over het Componistenpad. Hij was net het station Almere Muziekwijk gepasseerd en zag bij het bruggetje over de autoweg twee mannen die een fiets tegen de kant zette. De Almeerder fietste langs en de mannen wilde dat hij stopte. De Almeerder vertrouwde het niet en wilde doorfietsen. Eén van de mannen trok de Almeerder van de fiets waarna hij ten val kwam. Ze bedreigden de Almeerder met een steekwapen, waarna een van de mannen de telefoon van de Almeerder uit zijn jas haalde. Toen er twee andere mannen aan kwamen lopen, gingen de verdachten er met de fiets van het slachtoffer en de fiets die ze tegen de kant hadden gezet, ervandoor in de richting van het station Almere Muziekwijk.

Verdachten
De eerste verdachte had een lichtgetinte huidskleur, had kort zwart haar en was rond de 1.75 meter lang. De tweede verdachte had een getinte huidskleur en was tussen de 180-1.85 meter lang. Beiden spraken gebrekkig Nederlands. Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze straatroof en/of de verdachten, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Anoniem kan dat via  0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *