Persberichten

Auto-inbrekers aangehouden in Kruidenwijk

politieIn de nacht van donderdag 11 april op vrijdag 12 april heeft de politie twee auto-inbrekers aangehouden in de Kamillestraat.

Rond 02.50 uur meldde een getuige een auto-inbraak in deze straat. Zij zag dat er twee verdachten wegliepen en verschafte een duidelijk signalement. Agenten zagen de twee mannen op een fiets rijden op de kruising van de Kamillestraat met de Basilicumweg en gingen over tot een controle. Eén van de verdachten gooide hierbij iets de bosjes, dat later een schroevendraaier bleek te zijn. Bij onderzoek in de Kamillestraat bleek dat er uit een opengebroken auto een radio was gestolen.

Beide mannen, inwoners van Almere en 27/53 jaar, werden aangehouden en ingesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *