Persberichten

Buitenboordmotordief aangehouden in Marina Haven

37-JFG-9Een 35-jarige man uit Noord-Holland is woensdagochtend aangehouden nadat hij probeerde een buitenboordmotor te stelen bij de Marina Haven

Rond 10.45 uur alarmeerde een medewerker van de Marina Haven de politie via 112 nadat hij een man had betrapt die probeerde een buitenboordmotor van een plezierjacht te stelen. Agenten die het terrein betraden zagen hoe de verdachte uit de bosjes rende en probeerde te ontkomen. De man kon na een korte achtervolging worden aangehouden. In een auto, die van de verdachte bleek te zijn, werd een buitenboordmotor aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte bleek nog voor soortgelijke zaken gezocht door een andere politie-eenheid. De verdachte wordt vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris. De van diefstal afkomstige goederen worden geretourneerd aan de rechtmatige eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *