Persberichten

Zes jongeren aangehouden voor woninginbraak Bloemenbuurt

politie persDe politie heeft donderdagmiddag 11 april zes verdachten aangehouden voor vermoedelijke betrokkenheid bij een inbraak op de Korenbloemweg.

Rond 12.15 uur werd gemeld dat er een ruit was ingegooid bij een woning. Agenten spoedden zich naar de omgeving en zagen zes jongeren, in de leeftijd van 14 en 15 jaar en allen afkomstig uit Almere, bij de bushalte Bloemenbuurt staan. Zij voldeden aan het opgegeven signalement en werden aangehouden. Bij de woning bleek niemand aanwezig te zijn en de ruit was vernield. De politie doet onderzoek naar mogelijke diefstal van goederen uit de woning en de betrokkenheid van de verdachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *