Persberichten

Acht drankrijders betrapt in winters Flevoland

Tijdens alcoholcontroles afgelopen weekend zijn in totaal acht bestuurders betrapt met een slok op. Daarbij is één rijbewijs ingevorderd. Tegen alle beschonken bestuurders ik proces verbaal opgemaakt.

In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 januari zijn in de plaatsen Dronten, Zeewolde en Almere rijdende alcoholcontroles uitgevoerd. In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 januari werd er rijdend gecontroleerd in Lelystad. Er zijn bijna 200 blaastesten uitgevoerd. Er zijn in totaal acht beschonken bestuurders van de weg af gehaald. Hoogst gemeten alcoholpercentage werd vrijdagnacht geblazen in Almere. Het ging hier om een 24-jarige man uit Almere. Hij had bijna vier keer de toegestane wettelijke hoeveelheid alcohol genuttigd voor een bestuurder.alcoholcontrole (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *