Persberichten

Verdachten aangehouden op verdenking van heling

politie persZaterdag 19 januari werden drie verdachten aangehouden. In hun woning zijn diverse goederen gevonden die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Rond 20.45 uur surveilleerden agenten op de Kalverweg. Zij zagen een opengebroken schuurtje waar apparaten in lagen die doorgaans gebruikt worden voor hennepkwekerijen. Bij de bijbehorende woning belden ze aan en werden door de bewoners binnen gelaten. In de woning zagen zij verschillende spullen die mogelijk van autodiefstal afkomstig zijn. Hierop hielden de agenten twee mannen (21 en 23 jaar) en een vrouw (18 jaar) aan. De gevonden spullen zijn in beslag genomen om te onderzoeken waar ze vandaan komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *