Persberichten

Vrouw gewond bij woningoverval

Otaris Ambulance Flevoland 5Vrijdagavond is rond 19.50 uur een 56-jarige vrouw door twee mannen overvallen in haar woning aan het Noordeinde. Hierbij werd zij bedreigd met een wapen en geslagen. De woning werd doorzocht waarna de twee mannen er met een buit vandoor gingen. De vrouw raakte gewond in het gezicht en werd naar het ziekenhuis gebracht. De daders vluchtten via het Londonhof, de Madridweg richting het Lissabonhof.

Getuigen
Mensen die de verdachten in de omgeving van het Noordeinde hebben gezien en/of meer informatie hebben over de overval, worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900 8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *