Nieuws

Ernstig ongeval op Buitenring [Video update]

Woensdagmiddag is een man met zijn auto tegen een boom gereden. Het ongeval gebeurde rond 16:20 uur op de Buitenring ter hoogte van het Natuurbelevingscentrum de Oostvaarders in de richting van de A6. De man, welke door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor, kwam met de achterkant van zijn auto tegen een boom, waarna de auto nog een halve slag terugdraaide. Hierbij is de man gewond geraakt. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend. Ambulancepersoneel heeft de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Een traumahelikopter die was gealarmeerd bleek niet nodig te zijn. De weg is enige tijd afgesloten geweest vanwege sporenonderzoek. Een berger heeft de auto meegenomen.

 foto`s 2-4: Jos van der Lelie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *