Persberichten

Vrouw bestolen van tas

politie persEen vrouw liep maandag 21 januari bellend over straat toen plots haar telefoon uit haar handen gepakt werd. Twee mannen namen ook haar tas mee. De politie zoekt getuigen.

Een 19-jarige vrouw uit Almere liep al bellend rond 00.15 uur over het Rolklaverpad in de richting van de Hopklaverstraat. Plotseling werd haar telefoon uit haar handen gerukt. Twee mannen wilden ook haar tas hebben die de vrouw gaf. De twee renden weg in de richting van het Saffraanplein vervolgens richting de Basilicumweg naar de Tuinkersstraat waar ze vermoedelijk in een auto zijn gestapt.

Uw tip!

Beide mannen hadden een donkere huidskleur. Een van de mannen had een grijze shawl voor zijn gezicht. Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze straatroof, worden verzocht te bellen met het Straatroof team Almere via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *