Kort nieuws

Aanrijding tussen auto en scooter in de Faunabuurt

In de Faunabuurt heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De bestuurder van de scooter raakte daarbij gewond.

Het ongeval vond rond 14:00 uur plaats op de kruising van de Dwergkonijnstraat met de Haasweg. De auto zag de scooterrijder, die van rechts kwam, over het hoofd waarna de twee met elkaar in botsing kwamen. De scooterrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto is meegenomen naar het politiebureau. Het is ons onbekend wat daar de reden van is.

De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Door het ongeval was de kruising enige tijd afgesloten voor al het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *