Nieuws

Eén gewonde bij ongeval Hogering

Zaterdagavond heeft er op de Hogering een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Eén persoon raakte daarbij gewond.

Rond 21:15 uur ging het mis op de Hogering richting Almere Stad. Ter hoogte van Muziekwijk kwamen de twee auto’s met elkaar in botsing. Eén van de auto’s raakte in een slip en kwam daardoor beneden in de greppel terecht. De inzet van het gealarmeerde Mobiel Medisch Team uit Amsterdam bleek uiteindelijk niet nodig te zijn. Eén persoon is later met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Door het ongeval is de Hogering tussen de Contabrasweg en Noorderplassen een tijd afgesloten geweest voor het verkeer.


Foto 6: Ronald de Best

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *